Wauwel is verhuisd!

Dames heren ook, het levenspad ligt niet altijd rotsvast uitgestippeld, en al helemaal niet in het Jaar onzes Heeren 2023, waarin alles duurder werd wat Oekraïne in de dinges en zo.

Een en ander heeft uw trouwe blogger genoodzaakt om eens te gaan kijken naar een andere hosting-provider, nadat hij tot zijn grote schrik een rekening voor weer een jaar lang Wauwel van maar liefst €220 in de mailbox kreeg, waar dat een jaar geleden nog geen €100 was. Het hostingbedrijf Flexwebhosting bleek overgenomen door iets wat zich Versio noemt en wat “het web in jouw handen!” wil geven. Nou, dan weet u het wel, dat is het zelfde als de schreeuwende letters: “Nu in handige verpakking!” of “Nieuw verbeterd recept”, op verpakkingen die nog niet met behulp van explosieven te openen zijn en op gerechten die alleen nog maar lijken te bestaan uit smerige smaak- en geurstoffen.

Het moest er dus maar een keer van komen; naarmate je ouder wordt gaan de technische ontwikkelingen steeds sneller, dus het was nogal een geworstel om dit oude weblog wat de tand des tijds al eeuwen weerstaat, te verhuizen. De nieuwe plek lag dwars, en op enig afgrijselijk moment was het weblog op de oude plek totaal verstrikkeld en niet meer te openen. Je bent dan afhankelijk van een helpdesk met een handige chatrobot, die je in no-time tot een staat van opperste razernij en wanhoop weet te brengen en die er alles aan doet om totaal verkeerde en onbegrijpelijke antwoorden op prangende levensvragen te genereren.
’t Is net een soort Rutte 4-overheid: je kunt brullen en schreeuwen en om hulp roepen wat je wilt, maar het ding blijft je vrolijk schaterlachend in verkeerde richtingen duwen.
Maar goed, na het ook nog eens indienen van een getypt “ticket”( waarbij een responstijd van 2 werkdagen werd vermeld ), kwam dan na twee-en-halve week een reactie.

Nu ben ik dus al enkele dagen bezig met het aanpassen van mijn oude blok op deze nieuwe plek: https://wauwel.reinbijlsma.nl/, en dit geeft natuurlijk ook wel weer eens een stimulans om weer wat vaker berichten te plaatsen.
Het blog op de oude plek blijft nog tot 1 januari 2024 online, maar voor uw portie dagelijkse relativering, morbide en cynische humor, gebrom, gemopper en azijn kunt u het beste af en toe eens hier kijken.
En o ja, trouwe lezertjes weten dat ik van achter de geraniums ook steeds meer kunst maak, en dat mijn oude site www.vrart.wauwel daar steeds verder mee gevuld werd, maar ook die site is aan het verhuizen naar dit kunst-hoofdomein: www.reinbijlsma.nl waar ik ook het oude Wauwel heb ondergebracht, en hier wordt daar nu gevuld met een nieuwe layout en nieuwe inhoud.
Ik hoop u op beide plekken weer te treffen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *